Verkiezing stadsfotograaf: opdracht 2

De tweede opdracht

In mijn vorige blogbericht vertelde ik meer over de uitvoering van de opdracht voor de eerste ronde van de verkiezing van de stadsfotograaf voor de Gemeente Oosterhout.

De uitslag van de eerste ronde en het vervolg

Inmiddels zijn we enige tijd sinds de aanmelding voor de wedstrijd voor de verkiezing van stadsfotograaf van de Gemeente Oosterhout voor het jaar 2020/2021. De Coronacrisis heeft ook zijn invloed gehad op de selectie van de stadsfotograaf. Hierdoor heeft het proces wat vertraging opgelopen. Op 22 mei ontving ik een mail van de organisatie met daarin de mededeling dat mijn foto’s zijn geselecteerd uit de ontvangen inzendingen.

Wat gaaf! Bij de inschrijving voor de wedstrijd had ik nooit verwacht zo ver te komen. In totaal zijn er vijf fotografen genomineerd om het tegen elkaar op te nemen in de tweede ronde. Op 16 juli 2020 moeten de inzendingen voor de tweede ronde worden ingediend.

De foto’s worden geëxposeerd in de bibliotheek Theek 5 in Theater de Bussel, waarna op basis van de stemmen van de jury en het publiek de stadsfotograaf Oosterhout 2020 – 2021 wordt gekozen.

De volgende ronde

De vijf genomineerden is gevraagd om een tweede fotografieopdracht uit te voeren. Hierbij is het, net als bij de eerste opdracht, de bedoeling om een fotoserie bestaande uit vijf foto’s aan te leveren. Voor deze tweede opdracht is het thema “Portret”. Dit kunnen portretten van personen zijn, maar ook dingen die kenmerkend zijn voor Oosterhout of de omliggende kerkdorpen.

 

Verkiezing

De foto’s die de genomineerden hebben ingediend worden vanaf 1 september 2020 geëxposeerd in de bibliotheek Theek5 in de Bussel is Oosterhout. De foto’s zullen hier tot eind september te bewonderen zijn. Vervolgens wordt op 30 september 2020 bekend gemaakt wie zich een jaar lang de stadsfotograaf van Oosterhout mag noemen.

Stemmen

De stadsfotograaf wordt gekozen op basis van stemmen van een jury en tevens de stemmen die door bezoekers zijn uitgebracht. Vanaf 1 september is het mogelijk om te stellen op jouw stadsfotograaf. Het stemmen kan via de website www.inoosterhout.nl.

...

over jaap burggraaf fotografie zwart-wit landscape2

Jaap Burggraaf Fotografie

Welkom op mijn blogpagina. Op mijn blog lees je meer over fotogear, fotografietechnieken, fotografietips, fotografieprojecten van Jaap Burggraaf Fotografie en nog veel meer!

Kijk lekker rond op mijn pagina. Heb je vragen: stel ze gerust.

You May Also Like

Geen reacties on This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je over lezen?
Locaties: