Zwart-wit Facebook challenge

Zwart-wit Facebook challenge

“Seven black and white photos of your life. No people. No explanation. Challenge someone new each day.”

En ja hoor, daar werd ik dus ook middels een ‘tag’ uitgedaagd. Nog zo geprobeerd te voorkomen door vooral dat soort foto’s géén “like” te geven. Maar onder de radar blijven werkt blijkbaar dus niet altijd…

Mijn zus heeft mij uitgedaagd om zeven dagen lang een zwart-wit foto te plaatsen. Zwart-wit foto’s van je dagelijkse leven, zonder mensen, zonder toelichting. Dat was de opdracht.

Op mijn eigen blog mag ik natuurlijk wèl het een en ander toelichten bij de zwart-wit foto’s die ik gemaakt heb. Dus heb ik, eigenwijs als ik ben, dan ook de foto’s op mijn blog geplaatst en op de zevende dag een blogpost gepubliceerd. Vast niet iedereen zit namelijk op mijn zwart-wit foto’s op zijn facebook tijdslijn te wachten, laat staan zeven dagen op een rij.

Ik heb de uitdaging om zeven dagen lang een zwart-wit foto te maken uiteraard geaccepteerd.

Zondag 14 januari.

Boom-in-de-zon-Jaap-Burggraaf-fotografie

Dag 1. Wandelen in het bos in Dorst.

Wat een prachtig weer! Een mooie gelegenheid om samen met mijn vrouw en pasgeboren dochtertje lekker een frisse neus te gaan halen in de bossen bij Dorst.

Maandag 15 januari.

facebook-challenge-dag-2-Gorinchem-merwede-zwart-wit-merwedebrug-Jaap-Burggraaf-fotografie

Dag 2. Blue monday.

Wat een verschil met het weer van gisteren. Gisteren was het een geweldige zonnige dag en leek het erop alsof de lente in aantocht was. Vandaag worden we met ons neus op de feiten gedrukt dat het pas half januari is en de lente nog even op zich laat wachten.

Dinsdag 16 januari.

contact-product-MacBook-Jaap Burggraaf-fotografie

Dag 3. Website. Vanavond ben ik bezig geweest met het updaten van mijn website. Ik begin het onderhouden van mijn website aardig onder de knie te krijgen en er ook steeds meer plezier aan te beleven, vandaar een foto mijn het toetsenbord van mijn trouwe macbook pro.

Woensdag 17 januari.

Dag 4. Vandaag een foto van mijn dochtertje Lieke. Zij is vandaag alweer precies negen weken oud.

Donderdag 18 januari.

zwart-wit-Gaasperdammertunnel

Dag 5. Ik ben werkzaam op twee projecten in Amsterdam. Vandaag was ik een dagje op het project A9 Gaasperdammerweg. Elke keer weer indrukwekkend wat er allemaal gebeurt op zo’n project.

Vrijdag 19 januari.

product-koffie-kopje-tafel-Jaap-Burggraaf-fotografie

Dag 6. Vandaag lekker een dagje thuis gewerkt  en dus even een dagje geen file. Tijd voor een lekker kopje koffie!

Zaterdag 20 januari.

 

Roltrappen-markthal-Rotterdam

Dag 7. De laatste dag alweer. Vandaag een dagje naar Rotterdam geweest. Onderstaande foto is gemaakt van de roltrappen in de markthal in Rotterdam.

...

over jaap burggraaf fotografie zwart-wit landscape2

Jaap Burggraaf Fotografie

Welkom op mijn blogpagina. Op mijn blog lees je meer over fotogear, fotografietechnieken, fotografietips, fotografieprojecten van Jaap Burggraaf Fotografie en nog veel meer!

Kijk lekker rond op mijn pagina. Heb je vragen: stel ze gerust.

You May Also Like

Geen reacties on This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je over lezen?
Locaties: