Strypes bij de stormvloedkering Hollandsche IJssel

Strypes

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Strypes Nederland. Strypes Nederland is een bedrijf dat actief is in consultancy, projectmanagement, development en engineering op het gebied van technische en industriële automatisering. Deze diensten worden geleverd in een aantal sectoren, namelijk infrastructuur, farma, energie, industrie en high-tech.

Het onderwerp

Mijn werkgever wilde graag een artikel plaatsen op haar website een lopend project. Dit project is een intern project binnen Rijkswaterstaat dat het ontwikkelen van een technische standaard voor het bedienen van bruggen omvat. Voor dit project wordt een collega Strypert gedetacheerd bij Rijkswaterstaat.

Ter begeleiding van het artikel is mij gevraagd om een aantal foto’s te maken zodat het artikel op de website kan worden geplaatst.

De locatie

Als locatie hebben we gekozen voor de Stormvloedkering Hollandsche IJssel in Capelle aan den IJssel. Een indrukwekkend object, dat goed past bij het onderwerp van het artikel in kwestie waar de foto’s bij moeten horen.

Het leek er op de afgesproken dag 16 mei nog even op dat het regenachtig zou worden, maar gelukkig was het tijdens het maken van de foto’s droog. Het werd zowaar zonnig! Een prachtige lentedag!

De publicatie

Het artikel met foto’s is gepubliceerd op de website van Strypes Nederland. Klik op de onderstaande button om het artikel te openen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf en wil je meer hierover weten?

[/vc_column]

...

over jaap burggraaf fotografie zwart-wit landscape2

Jaap Burggraaf Fotografie

Welkom op mijn blogpagina. Op mijn blog lees je meer over fotogear, fotografietechnieken, fotografietips, fotografieprojecten van Jaap Burggraaf Fotografie en nog veel meer!

Kijk lekker rond op mijn pagina. Heb je vragen: stel ze gerust.

You May Also Like

Geen reacties on This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je over lezen?
Locaties: