Referenties van Jaap Burggraaf Fotografie

Mijn klanten aan het woord.

Ben je benieuwd wat klanten vonden van de samenwerking met Jaap Burggraaf Fotografie en zou je graag willen weten of zij Jaap Burggraaf Fotografie aanbevelen aan anderen?

Op deze pagina staan een aantal referenties van klanten, waarvoor ik in het verleden opdrachten heb uitgevoerd. In hun referentie beschrijven zij wat hun ervaringen zijn met de samenwerking met Jaap Burggraaf Fotografie.

Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen of wilt u meer weten of de mogelijkheden voor fotografie voor jouw bedrijf? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

Strypes Nederland B.V.
“Dank je wel! Mooie foto’s! Ik ben er erg blij mee!”

“Jaap vroeg voorafgaand aan de opdracht goed uit wat het doel was van de foto en welke sfeer we wilden zien. Dit maakte dat hij op de dag zelf snel een aantal mooie foto's heeft gemaakt. Bedankt!”

“Hi Jaap, mooie foto’s man! Echt heel gaaf!”

Jolanda, Kelly, Geert. Strypes Nederland B.V.
Taks van Gils Bandenservice B.V.
“”
Taks van Gils Bandenservice B.V.

“Het is een fantastische fotograaf. Alias onze huisfotograaf!!”
Lindy
Partyservice Vermeulen
“Jaap heeft voor één van onze relaties geweldige en sfeervolle foto's gemaakt tijdens hun bedrijfsfeest.
Kortom: Relatie tevreden en wij tevreden!!”
Cees Vermeulen - Party-Service Vermeulen

“Jaap werkt geconcentreerd, met verschillende lenzen en oog voor detail. Zijn oog voor het juiste licht is scherp. Onze gezinsfoto's met kinderen tussen de 1,5 jaar en 7 jaar met ons erbij zijn dan ook erg mooi geworden!”
Mathijs Raaijmakers

“Hoi Jaap. Ik heb zojuist de foto's bekeken. Complimenten, mooie foto's!”
Theo Klaassen

Contact opnemen met Jaap Burggraaf Fotografie

Ben je overtuigd door deze ervaringen van andere klanten? Neem gerust contact met mij op. Je kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier.