Over mij


Ik lever creatief maatwerk dat past bij jouw behoeften.

Hallo! Hartelijk welkom op de website van Jaap Burggraaf Fotografie! Wat leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Jaap en ben woonachtig in Oosterhout in Noord-Brabant, vlak bij Breda. Mijn bouwjaar is 1979. Op deze pagina vertel ik wat meer over mij en over Jaap Burggraaf Fotografie.

Sinds een jaar of vijf ben ik hobbymatig bezig geweest met fotografie. Ik ben een creatieve en gedreven fotograaf die altijd op zoek is naar een uniek en inspirerend beeld en leg de wereld om mij heen graag vast in foto’s. In november 2017 heb ik de stap gemaakt om een website te maken met de ambitie om serieuzer bezig te zijn met fotografie. Dit heeft geleid tot de website van Jaap Burggraaf fotografie: https://www.jaapburggraaf.nl/. Wat leuk dat je mijn website hebt gevonden en een kijkje neemt op mijn website! Nogmaals welkom!

Fotografie naast mijn baan

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als consultant bij een klein bedrijf op het gebied van industriële automatisering. Vanuit mijn werk kom ik op verschillende infrastructurele projecten: een ideale omgeving voor projectfotografie. Deze projecten vormen indrukwekkende prestaties; ik breng graag de vorderingen van het werk in deze projecten in beeld voor mijn opdrachtgevers.

Kijken en luisteren

Net als in mijn werk als consultant hou ik ervan als fotograaf om in veel verschillende omgevingen te komen en mensen te ontmoeten. Zowel een goede consultant als een goede bedrijfsfotograaf zijn in staat om te luisteren naar de vragen en de behoeften van de opdrachtgever en goed te kijken naar de identiteit van het bedrijf.

Als fotograaf is het belangrijk om goed te kijken, maar vooral ook goed te luisteren.
Waarom is het bedrijf zoals het is en welke rol spelen de medewerkers daarin? Waarin onderscheidt het bedrijf zich van haar concurrenten. Wat is hét verhaal van het bedrijf. Allemaal vragen waar je als bedrijfsfotograaf een antwoord vind door goed te luisteren en vooral goed te kijken. Wil je het verhaal van jouw bedrijf of project vertellen met foto’s? Ik lever creatief maatwerk dat past bij jouw behoeften.

 • “Ontzettend bedank voor de geweldige foto’s Jaap!”
  Femke
  Operational Manager
  -
 • “Dank je wel! Mooie foto’s! Ik ben er erg blij mee!” “Jaap vroeg voorafgaand aan de opdracht goed uit wat het doel was van de foto en welke sfeer we wilden zien. Dit maakte dat hij op de dag zelf snel een aantal mooie foto's heeft gemaakt. Bedankt!”
  Kelly
  -
 • “Jaap heeft voor één van onze relaties geweldige en sfeervolle foto's gemaakt tijdens hun bedrijfsfeest. Kortom: Relatie tevreden en wij tevreden!!”


Een verhaal vertellen?

Laten we dit samen doen!