Dé fotograaf voor je

Jaap Burggraaf Fotografie

Dé fotograaf voor jouw bedrijf en project!

Ik ben een fotograaf gevestigd in Oosterhout, Noord-Brabant. Mijn werkgebied beperkt zich niet alleen tot Noord-Brabant, maar strekt zich echter uit over heel Nederland. Als fotograaf richt ik me met name op bedrijven.

Voor deze bedrijven maak ik bedrijfsreportages,  maak fotoverslagen van projecten die de bedrijven uitvoeren en maak zakelijke portretten voor LinkedIn.

Naast het fotograferen in opdracht voor bedrijven biedt ik ook foto afdrukken van mijn vrij werk aan.

Bedrijfsfotografie

Een sprekend beeld van jouw bedrijf?  Met een bedrijfsrappportage van jouw bedrijf toon je de identiteit van jouw bedrijf op de website of in publicaties. Kies voor bedrijfsfotografie door Jaap Burggraaf Fotografie. Jaap Burggraaf Fotografie laat jouw (toekomstige) klanten en medewerkers zien waar jouw bedrijf voor staat.

Projectfotografie

Jouw project in beeld gebracht door Jaap Burggraaf Fotografie. Projectenreportages zijn soms (langlopende) fotoverhalen die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld journalistieke doeleinden, het in beeld brengen van veranderingen in het landschap bij bijvoorbeeld wegenbouw, deltawerken, dijkverzwaringen, landschapsherstel etc. Projectfotografie is hierdoor vaak een beeldverhaal over een langere periode. Jaap Burggraaf Fotografie wil graag in staat zijn te begrijpen wat een bepaald project of aspect van dit project belangrijk en uniek maakt voor de opdrachtgever. Ik ben van mening dat door de eigenschappen van het project beter te kennen, dit project ook beter in beeld gebracht kan worden waardoor de foto’s beter het projectverhaal vertellen. Jaap Burggraaf Fotografie neemt de tijd om jouw wensen en ideeën gezamenlijk te inventariseren en in kaart te brengen.

Zakelijke portretten op locatie

Het imago van jou en jouw medewerkers wordt voor een groot deel bepaald door de foto's op social mediaprofielen. Daarom is het belangrijk om een portretfoto te hebben die past bij jouw imago en dat van jouw bedrijf.</p> <p>Als fotograaf, help ik je graag met het maken van een portretfoto waarin je jezelf herkend en die de juiste uitstraling heeft.

Blog

Op mijn blog behandel ik allerlei onderwerpen op het gebied van fotografie. Wil je bijvoorbeeld meer lezen over fotografie apparatuur en accessoires, inspiratie op het gebied van fotografie of klantcases over de uitgevoerde opdrachten voor klanten? Je vindt het allemaal op mijn blogpagina.

Werk aan de muur

Ben je op zoek naar een mooie foto voor aan de wand in huis of kantoor? Een aantal van mijn werken zijn te koop via mijn webshop op werkaandemuur.nl. Werkaandemuur.nl levert foto’s op verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen en tevens verschillende formaten. Meer informatie hierover vindt je op deze pagina op mijn website, of de webshop op werkaandemuur.nl.

Meer weten over Jaap Burggraaf Fotografie

Wil je meer informatie over Jaap Burggraaf Fotografie?

Neem contact op met Jaap Burggraaf Fotografie

Wil je meer informatie, heb je een vraag of wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over bedrijfsfotografie of projectfotografie door Jaap Burggraaf? Laat het me gerust weten! Vrijblijvend kennismaken kan natuurlijk ook. Via onderstaand contactformulier kun je contact met mij opnemen. Je kunt me natuurlijk ook een mail sturen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Jaap Burggraaf Fotografie

Drossaardstraat 25, Oosterhout

Telefoon: 06-19174389

Email: jaap@jaapburggraaf.nl

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de diensten van Jaap Burggraaf Fotografie