Een foto afdruk op proef aan de wand?

Een foto afdruk op proef aan jouw wand? Dit kan met de app van werkaandemuur!

Heb je al een tijdje een lege muur? In de webshop van www.werkaandemuur.nl zijn een aantal van mijn foto’s te koop als afdruk op verschillenden materialen, zoals op canvas, dibond, hout of staal.

Maar hoe weet je nu of een afdruk echt past bij jou aan de muur? De werk aan de muur app helpt je hierbij. Met deze app hang je de afdruk virtueel op aan jouw muur en kun een proberen welke afdruk het mooiste staat in jouw kamer.

Hoe het werkt

Op Werk aan de Muur vind je bij elk van mijn werken een zogenaamde werkcode. Vul deze code in in de app en het werk is klaar om virtueel op te hangen in jouw kamer. De werkcode vind je door het gewenste werk te openen op deze pagina.

Maak vervolgens een foto van je kamer en hang het werk op de juiste plek. Pas de afmeting van het werk aan om te zien in welke maat het werk het beste tot zijn recht komt.

 

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je de Werk aan de Muur app gebruikt.

Delen

Heb je een selectie gemaakt, dan helpt deze app je om te zien of het werk past in jouw interieur. Maak een foto van je kamer met je iPhone, iPad of Android device, hang het werk op en deel het resultaat met je partner en je vrienden via email, Facebook en Twitter.

Downloaden

De app is beschikbaar voor Apple devices en Android devices. Je kunt de app downloaden door op de onderstaande button voor Apple devices respectievelijk Android devices te klikken.

foto-afdruk-google-play-werkaandemuur
foto-afdruk-app-store-werkaandemuur

Meer weten?

Wil je meer weten over een afdruk aan de wand? Neem gerust contact met mij op.

...

over jaap burggraaf fotografie zwart-wit landscape2

Jaap Burggraaf Fotografie

Welkom op mijn blogpagina. Op mijn blog lees je meer over fotogear, fotografietechnieken, fotografietips, fotografieprojecten van Jaap Burggraaf Fotografie en nog veel meer!

Kijk lekker rond op mijn pagina. Heb je vragen: stel ze gerust.

You May Also Like

Geen reacties on This Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar wil je over lezen?
Locaties: