Zakelijke portretten op locatie

Maak een verpletterende eerste indruk met een portretfoto van Jaap Burggraaf fotografie.

Portretfotografie op locatie

Ben je op zoek naar portretfoto’s van jezelf of van jouw medewerkers en wil je deze portretfoto’s laten maken in de werkomgeving? Dat kan, ik help je graag bij het maken van deze portretfoto’s.

De eerste indruk

You never get a second chance to make a good first impression

Iedereen kent dit gezegde wel. Het maken van een goede eerste indruk is belangrijk.

Direct bij het zien van een foto vormen we ons namelijk een beeld over degene die we zien. Iedereen kent dit gezegde wel. Het maken van een goede eerste indruk is belangrijk. Direct bij het zien van een foto vormen we ons namelijk een beeld over degene die we zien.
Welke indruk maak jij op anderen? Professioneel, betrouwbaar en sympathiek?

Met goede zakelijke portretten maak jij het verschil en laat je jezelf zien aan andere zoals je werkelijk bent.
Graag leg ik mensen zo natuurlijk mogelijk vast op foto, zodat de gemaakte foto’s werkelijk passen bij wie jij bent en welke sfeer je wil uitstralen op de foto.

...

Waarom kiezen voor portretfoto’s op locatie?

Door het portretteren van de medewerkers van jouw bedrijf op locatie kun je in de foto veel vertellen over de werkzaamheden van de medewerker en de cultuur van het bedrijf. Dat is nu precies het verschil tussen fotografie en goede fotografie: het vertelt een verhaal.

Deze portretfoto’s zijn bij uitstek geschikt om de communicatie-uiting over jouw bedrijf of project persoonlijk te maken.

Bedrijfsfotografie

Jaap Burggraaf Fotografie verzorgt het maken van zakelijke portretten als separate dienst, maar het maken van zakelijke portretten is perfect te combineren met het maken van een bedrijfsrapportage van jouw bedrijf. Hiermee breng je jouw bedrijf en de medewerkers in beeld en vertel je het complete verhaal van jouw organisatie.

Natuurlijk licht

Bij het maken van portretfoto’s, maar eigenlijk bij alle foto’s geef ik de voorkeur aan het gebruik van natuurlijk licht. Waarom deze voorkeur voor natuurlijk licht? Simpelweg omdat dit de mooiste resultaten oplevert. Het gebruik van natuurlijk licht maak de foto’s natuurlijk, echt en karakteristiek.

Meer weten?

Wil je weten wat Jaap Burggraaf Fotografie voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina.
Zakelijke-portretten-Jaap Burggraaf-Fotografie