Bedrijfsfotografie.

Foto’s zijn hét visitekaartje van jouw bedrijf.

Jaap Burggraaf Fotografie geeft je de mogelijkheid om een professionele indruk achter te laten van jouw bedrijf bij potentiële klanten.

Meestal kiest een bedrijf alleen voor bedrijfsfotografie wanneer het bedrijf toe is aan een nieuwe bedrijfswebsite. Dit is natuurlijk één van de zaken waarvoor bedrijfsfotografie zich uitstekend leent. Foto’s uit een bedrijfsreportage zijn echter ook inzetbaar voor een veelheid aan andere doeleinden.

Waarom is bedrijfsfotografie ook voor jouw bedrijf essentieel?

Media

Foto’s zijn belangrijk voor de online communicatiekanalen van jouw bedrijf. Denk hierbij maar aan het voornaamste digitale communicatie kanaal: de website van jouw bedrijf!

De laatste jaren heeft communicatie via digitale kanalen een vlucht genomen. Vroeger kon een een bedrijf volstaan met communicatie met offline kanalen, maar tegenwoordig vinden steeds meer klanten jouw bedrijf online. De exposure van jouw bedrijf op online media is de afgelopen jaren hierdoor steeds belangrijker geworden.  Vroeger was dit anders, maar de verregaande digitalisering heeft een enorme impact op de marketingstrategie van uw bedrijf. De snelheid van marketing is eveneens toegenomen. Door het gebruiken van blogs op de website van jouw bedrijf of via een bedrijfpagina op Linkedin kun je snel veel (potentiële) klanten bereiken.

Truck-Jaap-Burggraaf-Fotografie-Bedrijfsfotografie-Taks-Van_Gils

Ook offline

Het belang van kwalitatief goede foto’s geldt niet alleen voor online media. Ook voor offline media zoals brochures, leaflets, flyers, ook voor alle offline communicatie zijn kwalitatief hoogwaardige foto’s essentieel.  Consistentie tussen online en offline publicaties maakt uw uitingen herkenbaar en overtuigend voor uw prospects en klanten. De foto’s uit een bedrijfsreportage zijn eveneens bruikbaar voor een interview in een bedrijfs- of branchemagazine. Ook voor jaarverslagen of andere publicaties kunnen foto’s uit de bedrijfsreportage die het verhaal van jouw bedrijf verteld worden gebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor bedrijfsfotografie en projectfotografie door Jaap Burggraaf Fotografie? Lees dan de klantcase projectfotografie Zuidplus.

Kwaliteit

Naast de verschuiving van marketing uitingen van offline naar online media worden er ook steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van foto’s, de norm ten aanzien van de kwaliteit van foto’s in publicaties van bedrijven is duidelijk verhoogd.

Het vertellen van het verhaal van jouw bedrijf

Bedrijfsfotografie is zeer geschikt om klanten klanten jouw bedrijf te laten zien met haar bedrijfsprocessen, de werknemers, het bedrijfspand, het interieur of de bedrijfsevenementen. Het biedt ook de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten zien aan werknemers, zowel aan bestaande werknemers als aan de toekomstige.

Ieder bedrijf heeft een specifiek verhaal en één foto vertelt nu eenmaal meer dan duizend woorden.

Jouw wensen centraal

Jouw wensen staan centraal. Zeker bij bedrijfsfotografie is het belangrijk dat we doeltreffende beelden maken die bij jouw bedrijf passen. Wilt je bijvoorbeeld een zakelijke uitstraling, of juist speels en laagdrempelig? Jaap Burggraaf Fotografie luistert naar jouw wensen, om samen tot de beste resultaten te komen waarbij de beelden de identiteit van jouw bedrijf zo goed mogelijk weergeven.

Gelegenheden

Je kunt bij Jaap Burggraaf Fotografie terecht voor het vastleggen van het verhaal van jouw bedrijf op een beurs, gala, PR-event, congres, persconferentie, jaarvergadering, nieuwjaarsbijeenkomst, borrel, workshop, jubileum, algemene leden vergadering, grand opening en zo voorts… Naast deze specifieke events wordt het meest realistische verhaal verteld tijdens de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden waarin jouw bedrijf uitblinkt.

Werkwijze

Jaap Burggraaf Fotografie besteedt aandacht en zorg aan het inventariseren van jouw wensen voorafgaand aan het maken van een fotoreportage zodat de gemaakte foto’s het verhaal van jouw bedrijf optimaal vertellen.

contact opnemen met Jaap Burggraaf fotografie

Communicatie naar stakeholders

Bedrijven en (project)organisaties hebben vaak met veel stakeholders te maken. Elke stakeholder vraagt hierbij een eigen benadering. In je marketingcommunicatie moet je die dan ook elk op hun eigen manier benaderen. Maar er zijn ook universele uitingen. Vertrouwen en betrouwbaarheid uitstralen is iets dat elke organisatie naar alle stakeholders moet doen. En dat is exact wat de beelden uit een goede bedrijfsreportage doen! Zij tonen de mensen achter het bedrijf en de beelden die je normaal gesproken nooit ziet. En het belangrijkste is misschien wel dat dat eigenlijk op geen enkele andere manier bereikt kan worden. Vanzelfsprekend worden sfeerbeelden en emoties het makkelijkst overgebracht met beelden.

Het beste naar boven halen

Als fotograaf werk ik heel veel met mensen en weet ik hoe ik mensen het beste in henzelf naar boven kan laten halen. Juist beelden waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt en zekerheid en professionaliteit uitstraalt maken op stakeholders de meeste indruk. Een goede bedrijfsreportage geeft degene die de foto’s bekijkt het gevoel dat hij ook graag voor dat bedrijf zou willen werken. Dat is het belangrijkste. Want een dergelijk gevoel komt ook op partners, klanten en overige stakeholders over. Iedereen wil zaken doen met een bedrijf waar hij zelf ook wel voor zou willen werken.’

Een sterker merk

Consistentie in uw communicatie is essentieel. Het toepassen van kwalitatief goede foto’s in uw publicaties maken het merk van jouw bedrijf een sterker merk. Jouw merk vaart wel bij consistentie. De foto’s zullen over de hele lijn hun nut bewijzen en tot betere verkoopresultaten leiden. En zo maak je het verschil en heb je meer klanten en meer omzet. Waar wacht je nog op? Jaap Burggraaf Fotografie helpt je graag verder!

Ook je merk versterken?

Wil jij ook de omzet van jouw bedrijf verhogen door het gebruik van hoogwaardige fotografie in de communicatie uitingen? Kwalitatief hoogwaardige foto's van jouw bedrijf vergroten de exposure van jouw marketingcommunicatie. Kies voor bedrijfsfotografie van Jaap Burggraaf Fotografie!
Jaap-Burggraaf-Fotografie-Bedrijfsfotografie-Taks-Van_Gils