Diensten: wat kan ik voor je betekenen?

Jaap Burggraaf Fotografie levert zakelijke fotografiediensten voor verschillende soorten bedrijven die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die Jaap Burggraaf Fotografie levert.

Projectfotografie

Ben je projectontwikkelaar, projectmanager of communicatieprofessional en wil je het project van je bedrijf in beeld brengen voor nieuwsbrieven, bedrijfsbrochures, vaktijdschriften, magazines en (voortgangs)rapportages? Dan ben je bij Jaap Burggraaf fotografie aan het juiste adres.

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk portret maakt het verschil

Bij het zien van een foto vormen we ons onbewust direct een beeld van degene die we zien. Door een aansprekend zakelijk portret op te nemen in publicaties of bijvoorbeeld op LinkedIn-profielen hebben we invloed op het beeld dat de lezer zich vormt: Een goed portret valt op en schept vertrouwen.

Hierdoor is de eerste indruk die mensen zich vormen optimaal.

Bedrijfsfotografie

Hét visitekaartje van jouw bedrijf.

Het bedrijf, het vakmanschap en het personeel vormen voor veel ondernemers en professionals het visitekaartje dat ze graag vol trots aan hun (potentiële) klanten laten zien. Jaap Burggraaf maakt graag foto’s voor bedrijfswebsites, jaarverslagen, publicaties enzovoorts om het volledige verhaal van jouw bedrijf met foto’s te vertellen.

Jaap Burggraaf Fotografie legt het karakter en de professionaliteit van uw bedrijf vast tijdens persconferenties, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, beurzen, bedrijfsevents, personeelsuitjes of gewoon tijdens de uitvoering van de alledaagse werkzaamheden waar jouw bedrijf goed in is!

Vrij werk

In de albums op mijn website vind je een selectie van mijn foto’s. Een deel van mijn foto’s bied ik te koop aan op verschillende materialen via www.werkaandemuur.nl. Meer informatie over de werken die te koop zijn als afdruk kun je lezen op deze pagina van mijn website.

...

Projectfotografie

"Een blijvend beeld van jouw project."

Zakelijke portretten

"Een goed zakelijk portret maakt het verschil"

Vrij werk

"Indrukwekkende wandbekleding voor woning of kantoor."

Interesse?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor fotografie binnen jouw bedrijf, of wil je hier vrijblijvend over sparren? Neem dan gerust contact op met Jaap Burggraaf Fotografie. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in, of ga naar de contactpagina.