Foto’s vertellen het verhaal van jouw bedrijf

Bedrijfsfotografie is zeer geschikt om klanten klanten jouw bedrijf te laten zien met haar bedrijfsprocessen, de werknemers, het bedrijfspand, het interieur of de bedrijfsevenementen. Het biedt ook de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten zien aan werknemers, zowel aan bestaande werknemers als aan de toekomstige.

Ieder bedrijf heeft een specifiek verhaal en één foto vertelt nu eenmaal meer dan duizend woorden.

Jouw wensen staan centraal. Zeker bij bedrijfsfotografie is het belangrijk dat we doeltreffende beelden maken die bij jouw bedrijf passen. Wil je bijvoorbeeld een zakelijke uitstraling, of juist speels en laagdrempelig? Jaap Burggraaf Fotografie luistert naar jouw wensen, om samen tot de beste resultaten te komen waarbij de beelden de identiteit van jouw bedrijf zo goed mogelijk weergeven.

over jaap burggraaf fotografie zwart-wit landscape2

Zakelijke portretten

Een goed zakelijk portret maakt het verschil

Bij het zien van een foto vormen we ons onbewust direct een beeld van degene die we zien. Door een aansprekend zakelijk portret op te nemen in publicaties of bijvoorbeeld op LinkedIn-profielen hebben we invloed op het beeld dat de lezer zich vormt: Een goed portret valt op en schept vertrouwen.

Hierdoor is de eerste indruk die mensen zich vormen optimaal.

Projectfotografie-Zuidplus-voorbouwlocatie-Brittenpassage

Bedrijfsfotografie

Hét visitekaartje van jouw bedrijf.

Het bedrijf, het vakmanschap en het personeel vormen voor veel ondernemers en professionals het visitekaartje dat ze graag vol trots aan hun (potentiële) klanten laten zien. Jaap Burggraaf maakt graag foto’s voor bedrijfswebsites, jaarverslagen, publicaties enzovoorts om het volledige verhaal van jouw bedrijf met foto’s te vertellen.

Jaap Burggraaf Fotografie legt het karakter en de professionaliteit van uw bedrijf vast tijdens persconferenties, productpresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, beurzen, bedrijfsevents, personeelsuitjes of gewoon tijdens de uitvoering van de alledaagse werkzaamheden waar jouw bedrijf goed in is!

Jouw event op beeld vastgelegd

Je kunt bij Jaap Burggraaf Fotografie terecht voor het vastleggen van het verhaal van jouw bedrijf op een beurs, gala, PR-event, congres, persconferentie, jaarvergadering, nieuwjaarsbijeenkomst, borrel, workshop, jubileum, algemene leden vergadering, grand opening en zo voorts… Naast deze specifieke events wordt het meest realistische verhaal verteld tijdens de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden waarin jouw bedrijf uitblinkt.

Tarieven

Korte reportage
€ 150

Een korte reportage om een globale indruk te geven jouw bedrijf of een evenement.

Gehele dag
650

Max. 8 uur aanwezig op locatie

Professionele en zorgvuldige nabewerking in Adobe Photoshop Lightroom

Digitale bestanden in printkwaliteit

Digitale bestanden voor website en social media

De kosten voor afdrukken zijn niet in de genoemde prijzen opgenomen. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Reiskosten zijn inbegrepen in de bovenstaande tarieven binnen een straal van 25 km rondom Oosterhout. Als de shoot plaatsvindt buiten deze straal, dan bedragen de reiskosten € 0,30 per kilometer.

Maatwerk

Ben jij op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw bedrijf of project?

Voor het fotograferen van projecten met een langere looptijd, het fotograferen op meerdere korte momenten, het leveren van een same-day-edit van foto’s voor bijvoorbeeld een persbericht bij een bedrijfsevent is er natuurlijk ook een maatwerkoplossing mogelijk.

Voor het afstemmen van de mogelijkheden hiervoor kun je contact met mij opnemen. Je ontvangt dan een bijbehorende offerte op maat.

Contactformulier